INBRAAKBEVEILIGING

 

Als beveiligingsinstallateur heeft F. Hendriks Elektrotechniek de veiligheid van onze klanten hoog in  het vaandel. Iedere woon- of werkomgeving is anders en er zal dus voor iedere situatie een op maat gemaakt beveiligingsplan moeten worden opgesteld.

In samenwerking met u kijken wij kritisch wat voor u de best betaalbare beveiligingsoplossing is en zijn hierin een betrouwbare partner.

 

RISICOANALYSE

 

Een goed advies begint met het bepalen van de risicoklasse door middel van een risicoanalyse. Deze risicoanalyse wordt bepaald aan de hand van de geldende regelgeving zoals omschreven in het Beveiligingshandboek. Aan de hand van de risicoanalye en de daaruit voortvloeiende risicoklasse wordt voor u een beveiligingsadviesplan met de noodzakelijke maatregelen opgesteld.

 

Daarbij gaat het onder andere om:

 

  • Organisatorische maatregelen
  • Bouwkundige maatregelen
  • Elektronische maatregelen
  • Elektrische maatregelen
  • Compartimentering (meeneem beperkende maatregelen)
  • Alarmopvolging

 

Door op deze manier een plan uit te werken, krijgt u een duidelijke offerte die u volledige informatie geeft over uw investering. U weet precies waar u aan toe bent.

 

INBRAAKSIGNALERINGSSYSTEEM BEDRAAD

Door F. Hendriks Elektrotechniek worden centrales gebruikt van het fabrikaat AlphaVision. De AlphaVision New Generation centrale is een volledig microprocessor gestuurde beveiligingscentrale.

 

Standaard is deze centrale voorzien van 8 zones en kan worden uitgebreid tot maximaal 96 zones. Deze centrale biedt tevens het voordeel van separate doormelding per sectie. Hiermee is het mogelijk om met ťťn centrale maximaal 8 volledig onafhankelijke installaties te creeŽren.

De centrale is uitermate gebruiksvriendelijk opgezet en kan bediend worden middels LCD bedieningspanelen, LCD bedieningspanelen met geÔntegreerde proximity lezer, en draadloze handzenders. Door uitbreiding met externe proximity lezers op de RS-485 bus, kan de centrale worden toegepast voor toegangscontrole van maximaal 8 buiten- en/of binnendeuren.

 

Kortom: een uitstekend produkt voor de beveiliging van zowel particulieren als grote zakelijke objecten.    

 

 

 

DETECTOREN VOOR RUIMTELIJKE BEWEGINGSSIGNALERING

 

Deze detectoren worden geplaatst op strategische plaatsen in de ruimte.

Als de indringer zich in de ruimte verplaatst wordt deze gedetecteerd en gemeld aan de centrale die het vervolgens verwerkt tot een inbraakmelding.

Ruimtes verschillen en kunnen verschillende storingsbronnen hebben. Wij als beveiligingsspecialisten houden hier rekening mee om nodeloze alarmering te voorkomen. Wij hebben in ons assortiment een grote keus aan bewegings- melders met verschillende werkingsprincipes en bereik. 

 

 

DETECTOREN VOOR OMTREKSIGNALERING

 

Daar begint het mee: met het openbreken van een raam, deurkozijn, het breken van glasvlakken of het doorbreken van wanden of dak.

Hiervoor hebben wij in ons assortiment magneetcontacten, glasbreukmelders en trilcontacten. Deze geven een betrouwbare en snelle inbraakmelding.

 

 

 

 

AKOESTISCHE EN OPTISCHE ALARMERING

 

Om indringers nerveus te maken en te laten weten dat de indringer is ondekt plaatsen wij bij iedere installatie minimaal 1 binnensirene en buitenflitslicht.

Luid alarm buiten is bij veel gemeentes niet meer toegestaan.

Om toch zichtbaar te maken aan de buitenzijde van het pand dat er een inbraaksignalering is geactiveerd, wordt een flitslicht  tegen de buitengevel gemonteerd.

 

DOORMELDING NAAR PAC OF PRIV…

 

Bij een inbraaksignaleringssysteem is luid alarm en een flitslicht niet voldoende.

Er is hierdoor immers niet zeker dat er reactie komt. De centrales hebben

een geÔntegreerde kiezer die een protocol kan versturen naar de PAC (particuliere alarm centrale). Met de PAC kan een jaarlijks contract worden afgesloten voor de alarmopvolging van de inbraakmelding. Op deze manier bent u verzekerd dat  het inbraaksignaleringssysteem 24 uur per dag wordt bewaakt.  Indien u geen jaarlijks contract wenst af te sluiten zijn er ook mogelijkheden om door te melden naar een gsm telefoon.

 

ONDERHOUD

 

Uiteraard worden de door ons geplaatste installaties bedrijfsgereed met gebruikersuitleg, handleiding en garantie opgeleverd. Om echter de installatie in de toekomst foutloos te laten functioneren en te controleren of de risico- klasse nog goed afgestemd is op uw riscico, kunt u een jaarlijks onderhouds- 

contract bij ons afsluiten.

 

F. Hendriks Elektrotechniek hoopt u met deze pagina inzicht te hebben gegeven in de opbouw van onze offertes en de omvang van een inbraaksignaleringssyteem. Uiteraard is dit maar een greep uit ons assortiment en is er veel meer mogelijk.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap | Webchemie